zaupoznavanje.eu | Sajt za upoznavanje
zaupoznavanje.eu | Sajt za upoznavanje

zaupoznavanje.eu | Sajt za upoznavanje

golek wong wadon hubungan jenis: Opo wae - d9ghb8x2xh | Велес | Macedonia

sakajte se luge


golek wong wadon d9ghb8x2xh Велес Macedonia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 - Suoro

d9ghb8x2xh Aquarius
Macedonia, Veles, Велес

Aku wong wadon, 34
golek wong wadon tekan 22 Tinuju 42

d9ghb8x2xh

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Babakan aku
Ulang taon: 1985-02-13 
hubungan jenis: Opo wae
Negoroku: Macedonia
tlatah: Veles
Kuthaku: Велес
Penampilan
Dhuwurku: 5' 4" (1.63 m.)
Bobot awakku: 120 lbs. (54 kg)
Rambut aku: Rambut pirang
Motoku: Cemeng
Tipe awakku: Langsing
Bagian apik tekan awakku: Bokong
Ras aku: Putih / Kaukasus
Babakan ras: sto da kazam,ubava bela zena 
Babakan aku : pametna,intelegentna,sakam da se druzam 
Keluargo
Status perkawinan aku: Bujangan
Bocah-bocah: Ora ono siji-sijine
Babakan bocah-bocah: Pasti
Kahanan uripku: Urip dewe
 
Kewan angonan senenganmu: Kucng
 
Sosial
Pakaryan aku: Direktur
Pendapatan aku: $ 1.000 - $ 3.000 per wulan
Pendidikan aku: Sebagian perguruan tinggi
 
Babakan pendidikan aku: doktor na nauka 
Keahlian awakmu: Musik
 
Bosoku: Boso Arab
Boso Yunani
Boso India
Boso Italia
 
Gaya urip
pandangan politik: Liberal
hobi aku: Musik lan konser
 
Babakan hobi aku: uzivam koga peam 
Olahraga senenganku : Tenes
 
Babakan sing disenengi: avtomobili 
Agomo: Liyane
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Ora ngombe
Ombenan: Kopi
 
Panganan awakmu: Tetep seger waras
 
Favorit musik: Disko
 
Roso humor: Dagelan
 
Hiburan: vozim karting 
Buku terakhir sing awakmu waca: neznam... 



Tambahno nang favorithttp://www.zaupoznavanje.eu/d9ghb8x2xh
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |zaupoznavanje.eu dating service TOS and PP | zaupoznavanje.eu dating service Dukungan layanan

Dating Affiliates